BASIN BÜLTENİ-Total Yakıtmatik ile kredi kartıyla hızlı başvuru imkanı

HomeTürkiye Ekonomisi

BASIN BÜLTENİ-Total Yakıtmatik ile kredi kartıyla hızlı başvuru imkanı

[...] bir ilk olan TOTAL Yakıtmatik uygulaması, maliyet kontrolü, raporlama ve araç takip konularında işletmelerin operasyonel süreçlerini kolaylaştır

Bakan Albayrak: “Hazırladığımız destek paketlerimizle esnafımıza, KOBİ’lerimize ve tüm…
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz açıklaması - Ekonomi Haberleri
Deprem Bilimci Profesör: Türkiye’deki fay hatlarının tamamının harekete geçtiğini ilk defa gördüm

[…] bir ilk olan TOTAL Yakıtmatik uygulaması, maliyet kontrolü, raporlama ve araç takip konularında işletmelerin operasyonel süreçlerini kolaylaştıracak.

Daha önce filoları ya da araçları için Yakıtmatik sahibi olmak isteyen işletmeler, çeşitli finansal teminat süreçleri aşarak başvurularını tamamlayabiliyorlardı. TOTAL Oil Türkiye, işletmelerin üzerindeki bu finansal operasyon yükünü azaltmak ve daha fazla işletmenin Yakıtmatik olanağından faydalanmasını sağlamak amacı ile yepyeni bir teknolojik finansal alt yapı geliştirdi. Böylelikle işletmelerin artık araçlarına, çok daha rahat bir şekilde yakıt alımı yapabilmesini sağladı.

Büyük küçük tüm işletmelerin hayatını kolaylaştıracak bu uygulama ile şirketler artık banka teminatı göstermek zorunda kalmadan, sadece kredi kartlarını online olarak sisteme tanımlayarak, araçlarına akaryakıt almaya başlayabiliyor.

TEKNOLOJİK GELİŞMELER VE GÜÇLÜ ALT YAPI

2017 Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi başarı hikayeleri arasında da […] kredi kartıyla online başvuru yapabilmektedir.

Müşterilerimiz, sisteme kaydettikleri kredi kartları üzerinden teminatlandırma yapabildikleri gibi istasyonlarımızdan yapılan akaryakıt alımları, iskontolu olarak kredi kartlarından anında tahsil edilebilmektedir. Bu çözümümüz ile birlikte özellikle KOBİ’lere, filolarının akaryakıt yönetimi konusunda büyük bir kolaylık sağladık.

Kredi kartıyla Yakıtmatik sistemine dahil olan müşteriler, kendi portalları üzerinden filolarının yakıt alımlarını, limitlerini anlık takip edebilecek, portal üzerinden ihtiyaca yönelik gereken düzenlemeleri yapabilecekler. Bu sayede işletmeler, sunduğumuz avantajlı koşullar ile akaryakıt harcamalarını kontrol altına alıp tasarruf sağlayabilecekler. Yeniliklerin öncüsü Total ile

Yakıtmatik’in Enerjisi Güzel. ” dedi.

TOTAL Oil Türkiye A.Ş Satış Direktörü Göker Gürkaya, “TOTAL

Yakıtmatik ile birlikte işletmelerin akaryakıt maliyetlerinde gözle görülür oranda […] veren ve kazanmayı seven işletmeler için TOTAL fark yaratmaya devam edecek. Kredi kartıyla online başvuru ile birlikte sektörde bir ilke imza attık. Biz sektörde olmayan bir çözüm sunuyoruz. Tek bir bankanın değil tüm bankaların kartları üzerinden teminat kabul eden bir yapıyı hayata geçirdik”dedi.

HIZLI HAREKET ETMEYİ SEVEN İŞLETMELER İÇİN

Sektöre önceden programlanmış taşıt tanıma ekipmanları ile yeni bir soluk getiren TOTAL Yakıtmatik, bu sayede […] rekabatte büyük bir avantaj sağlıyor.

TOTAL Yakıtmatik hakkında daha fazla bilgi almak için filo.yakitmatik.com web sitesini ziyaret edebilir ya da 444 0 496 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran TOTAL

Oil Türkiye, yaklaşık 500 istasyondan oluşan dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunuyor.

Geniş […]

COMMENTS